Favoriti osigurali četvrtfinale, ispao samo nositelj Nishikori

Pet od šest prvih nositelja velikog ATP turnira tenisača u Indian Wellsu izborilo je plasman u četvrtfinale, jedini zaustavljen u osmini finala je peti igrač svijeta, Japanac Kei Nishikori kojega je sa 6-4, 7-6 (2) svladao Španjolac Feliciano Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali favoriti do četvrtfinala su stigli bez izgubljenog seta. Prvi igrač s ATP ljestvice, Srbin Novak Đoković pobijedio je Amerikanca Johna Isnera sa 6-4, 7-6 (5), Švicarac Roger Federer je nadigrao drugog Amerikanca Jacka Socka sa 6-3, 6-2, Španjolac Rafael Nadal je dobio Francuza Gillesa Simona sa 6-2, 6-4, Britanac Andy Murray je bio bolji od još jednog Francuza Adriana Mannarina sa 6-3, 6-3, dok je Kanađanin Miloš Raonić svladao Španjolca Tommyja Robreda sa 6-3, 6-2.

Do četvrtfinala su još stigli i Čeh Tomaš Berdych 6-2, 4-6, 6-4 pobjedom protiv sunarodnjaka Lukaša Roslola, te Australac Bernard Tomić koji je također nadigrao svog sunarodnjaka Thanasija Kokkinakisa sa 6-4, 4-6, 6-4.

Serena Williams i Simona Halep u polufinalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ženskom dijelu turnira prva i treća igračica svijeta, Amerikanka Serena Williams i Rumunjka Simona Halep prve su polufinalistice.

Williams je u četvrtfinalu nadigrala Švicarku Timeu Bacsinszky sa 7-5, 6-3, dok je Halep bila bolja od Španjolke Carle Suarez sa 5-7, 6-1, 6-1.

U reostala dva četvrtfinala u četvrtak navečer igrat će Srpkinja Jelena Janković i Ukrajinka Lesja Curenko, te Njemica Sabine Lisicki i Talijanka Flavia Pennetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.