Site icon narod.hr

Federer u Londonu na svom posljednjem natjecanju

Foto: fah

Legendarni švicarski tenisač Roger Federer, koji je objavio kako će nakon Laver Cupa završiti svoju veličanstvenu karijeru najavio je kako bi mogao zaigrati prvog dana natjecanja i to u konkurenciji parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru koji će se održati u londonskoj O2 Areni igrat će momčadi Europe i ostatka svijeta.

Mnogi priželjkuju da Federer svoj zadnji meč odigra u paru s još jednom teniskom legendom, Rafaelom Nadalom s kojim je 2017. igrao na prvom izdanju Laver Cupa.

– Mislim da bih mogao u petak zaigrati u parovima, izjavio je 41-godišnji Federer za švicarsku novinsku agenciju te dodao kako je pitao kapetana momčadi Björna Borga slaže li se s time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Rekao je da je to san, vidjeti me opet na teniskom terenu. Iskreno, nakon nekoliko intenzivnijih treninga, bio sam zadovoljan razinom svoje igre, rekao je Federer koji je u Londonu trenirao s Grkom Stefanosom Tsitsipasom, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version