Site icon narod.hr

Filip Hrgović: ‘Ja se već sutra mogu boriti s najvećima, ali to nije do mene’

Foto: fah

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji Filip Hrgović, nakon što je u subotu u Danskoj u drugoj rundi nokautirao 39-godišnjeg Grka Alexandrea Kartoziju, vratio se u Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vratio sam se u akciju nakon deset mjeseci. Uvodni meč da ponovno osjetim kako je biti u ringu. Protivnik je bio takav kakav je bio nakon deset mjeseci stanke, po mjeri. Završilo je na malo dramatičan način, nadam se da će sve biti dobro s njim i da je u redu”, rekao je Hrgović.

“Na mojim menadžerima je da dogovaraju borbe. Ja već dugo prozivam velika imena i svi znamo da je svima rizično prihvatiti borbu sa mnom. Ja se već sutra mogu boriti s najvećima, ali to nije do mene. Moj sljedeći meč će biti 12., a Anthony Joshua se tad borio s čovjekom s kojim sam se ja borio u prvome, to govori o kvaliteti protivnika”, istaknuo je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version