Site icon narod.hr

Filip Hrgović najavio novi veliki izazov u ringu: ‘Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge, ja se borim za svoju domovinu’

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović najavio je meč koji će se održati večeras u njemačkom Schwerinu. Drugi je to profesionalni meč brončanog Hrvata s prošlogodišnjih Olimpijskih igara u Riju, suparnik mu je Čeh Pavel Šour, koji je pobijedio u svih šest svojih borbi, a njih pet okončao nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči velikog izazova Filip Hrgović je, između ostaloga, jasno rekao kako se najviše inspirira za mečeve te što ga pokreće i posebno motivira: ”Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima…”

Hrgović je i objasnio i zašto je odabrao Markovu pjesmu ‘Geni kameni’: “Tu sam pjesmu odabrao zbog snažnih riječi, koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu”, kazao je sjajni hrvatski boksač.

Filip je najavio i večerašnji izazov te procijenio svoje šanse protiv Čeha Šoura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Visok je, teži od mene i neporažen. Moja prednost su brzina i snaga. Ma, iskusniji sam i bolji borac…“, prenosi potal 24 sata.

Podsjetimo, hrvatski boksač u prvom je meču za minutu i pol sredio iskusnog Brazilca Raphaela Zumbana Lovea te je tako sjajno započeo svoju profesionalnu karijeru, da bi zatim potpisao ugovor s uglednom promotorskom kućom Sauerland Promotions.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version