Finale Eura: Evo gdje i kada ga gledati

epa11468980 Daniel Olmo of Spain celebrates after scoring the 2-1 goal during UEFA EURO 2024 semi-finals soccer match between Spain and France in Munich, Germany, 09 July 2024. EPA/CLEMENS BILAN

Danas od 21 sat na Olimpijskom stadionu u Berlinu igra se finale Europskog nogometnog prvenstva (Eura) između Španjolske i Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos tog dvoboja gledajte od 21 sat na Drugom programu i na HRT-iju te slušajte na Drugom programu Hrvatskog radija. Emisija uoči utakmice počinje u 20 sati.

– Pokušat ćemo se nametnuti u nedjelju tako što ćemo biti mi. Postoje stilovi, načini igre. Imat ćemo i suparnika ispred sebe, ali naša tendencija je očita. Sutra ćemo naravno pokušati igrati u skladu sa svojim snagama. Ali ako ne budemo mogli, bit će zbog posebnih okolnosti igre, to neće značiti da se trend promijenio, najavio je španjolski izbornik Luis de la Fuente.

– Kad smo došli, imali smo puno problema, s puno igrača koji su propustili puno nogometa pred kraj sezone. Pokušavali smo pronaći pravu mješavinu i ravnotežu za naše napadačke igrače. Osjećamo da smo počeli pronalaziti tu ravnotežu, kaže engleski izbornik Gareth Southgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj od 14. lipnja do 14. srpnja, možete pratiti samo na HRT-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.