VIDEO – Finke zgrožen sramotnom tučnjavom svojih igrača: nekih sankcija će biti

Nakon što je Hrvatska deklasirala Kamerun sa 4-0, izbornik “lavova” Volker Finke izjavio je da je zgrožen nedisciplinom svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je zanimalo što misli o potezu Alexandrea Songa koji je u 40. minuti dobio izravni crveni karton jer je udario laktom u leđa Mandžukića dok je bio bez lopte, te o međusobnom koškanju kamerunskih igrača Assou-Ekotta i Moukandjoa.

“Morat ćemo vidjeti što je razlog tome, jer to je odvratno. Nakon što prespavamo vidjet ćemo što treba poduzeti, ali nekih sankcija će biti”, rekao Finke.

“Ovakav rezultat je sramota za Kamerun. Do crvenog kartona Songa bili smo donekle ravnopravan protivnik, Hrvati su bili izravniji i efikasniji, ali i mi smo imali neke dobre šanse. Pokušali smo napadati, ali onda to protivniku otvara puno prostora i onda dobijete ovakav rezultat. Slična je situacija bila na utakmici Njemačke i Portugala kada je isključen Pepe, u oba slučaja rezultat je bio 4-0. Znam da je teško igrati sa igračem manje, ali zato se ne treba izgubiti kontrola”, izjavio je njemački stručnjak koji je preuzeo reprezentaciju Kameruna prije godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.