Site icon narod.hr

Fiorentina se vraća na stare staze slave: Dovode Zlatana Ibrahimovića i Thiaga Silvu?

Foto: fah

Prema pisanju lista La Nazione Fiorentina, bivši prvak Italije i jedan od najvećih talijanskih klubova u sljedećoj bi se sezoni mogao vratiti na stare staze slave. Iako, nisu samo pojačanja dovoljna da bi se jedan klub preporodio, ali su itekako dobar temelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dres Fiorentine bi u idućoj natjecateljskoj sezoni 2020./2021. mogli nositi nekadašnji suigrači iz PSG-a Thiago Silva i Zlatan Ibrahimović. Navodno su sa Silvom već uspostavljeni prvi formalni kontakti te će se nastaviti u idućem razdoblju, dok bi na stadion Artemio Franchi Ibrahimovića mogao dovesti kontroverzni Mino Raiola. Podsjetimo, Silva i Ibrahimović će kroz nekoliko tjedana imati slobodne papire što olakšava njihov dolazak, dakle, stigli bi – besplatno. Velika je to olakšavajuća vijest za Fiorentinu.

Eventualno dovođenje Zlatana Ibrahimovića, koji se u Milanu verbalno sukobio s Ivanom Gazidisom, izvršnim direktorom tog kluba, navodno, između ostaloga, i zbog načina na koji je Milan potjerao Zvonimira Bobana, Raiola vidi kao idealnu priliku da uđe u poslove i započne suradnju s ambicioznim gazdom kluba iz Firence, s Rocom Commissom.

Fiorentina je prošlogodišnjim dovođenjem iskusnog bivšeg francuskog reprezentativca, Francka Riberyja, pokazala da je i dalje mamac za velike zvijezde i upravo zbog toga ne treba potpuno isključiti dolazak Silve i Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seria A je posljednjih godina postala mamac za najpoznatija imena svjetskog nogometa, primjer je dolazak Cristiana Ronalda u Juventus, koji i dalje drži neprikosnoveno primat na Apeninskom poluotoku. Doduše, u Serie A zasad dolaze zvijezde koje su bliže kraju nego sredini svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version