(FOTO) Bjelica: ‘Zanima nas samo pobjeda’; Olmo: ‘Atmosfera je super’

Foto: fah

Pred nogometašima Dinama možda je i ključan dvoboj u borbi za plasman u osminu finala, u kojemu u srijedu u 21 sat na Maksimiru dočekuju ukrajinski Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko će pobijediti? Nadam se mi. Nas zanima samo pobjeda. Očito je neka sudbonosna utakmica kada vas ima toliko”, rekao je Bjelica.

“Drago mi je da smo privukli pažnju i navijača i novinara. Vjerujem u našu dobru partiju kao protiv Atalante i u Harkivu protiv Šahtara. Spremni smo, mentalno i fizički. Svježi smo, motivirani i opušteni, rekao je Bjelica istaknuvši kako njegova momčad ne osjeća pritisak uoči utakmice koja može gurnuti Dinamo na rub plasmana u osminu finala”, ispričao je.

“Sutra će igrati dvije ravnopravne momčadi, oni imaju više iskustva, no vjerujem da će naša volja, želja i agresivnost prevagnuti, da ćemo biti bolji u nekim detaljima, smatra Dinamov strateg. Novinare je zanimalo misli li Bjelica da su Ukrajinci u prvom susretu podcijenili Dinamo”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam jesu li nas podcijenili. Mi ćemo biti agresivni kao i u Harkivu, nadam se da ćemo i u napadu biti efikasni, a u obrani malo koncentriraniji”, kaže Bjelica.

“Šahtar ima vrhunsku momčad, odlične pojedince koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu. Moramo podići nivo koncentracije”, rekao je trener Modrih.

“I mi i Šahtar imamo dovoljno kvalitetnih igrača. Jedni i drugi možemo te nedostatke kompenzirati”, dodao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski veznjak Dani Olmo, uvjeren je kako Dinamo u srijedu ima veliku priliku pobijediti Šahtar i načiniti možda i ključni korak prema plasmanu u osminu finala Lige prvaka.

“Atmosfera u momčadi je super. Dobro smo se pripremili, u pobjedničkom smo nizu. Ispred nas je utakmica za povijest, svaki igrač sanja ovakvu utakmicu. Pružit ćemo sve od sebe”, kazao je mladi Španjolac.

“Odlučivat će detalji”, poručio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.