(FOTO) Cibona kao gost u Trnskom lakoćom svladala Zagreb, u srijedu u Draženov dom dolazi litavski Juventus

Foto: fah

U zaostaloj utakmici 6. kola hrvatske A-1 lige košarkaša Cibona je kao gost u dvorani u novozagrebačkom naselju Trnsko svladala Zagreb sa 90-70 (50-40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Najbolji strijelci kod pobjednika bili su Željko Šakić sa 19, Petar Marić sa 18 te Marin Rozić i Ante Gospić sa po 12 koševa. Najbolji strijelci Zagreba bili su Luka Božić sa 19 te Martin Junaković i Ivan Batur sa po 15 poena.

Na ljestvici vode dva šibenska kluba, Jolly s učinkom 11-1 i GKK Šibenik sa 10-3, treća je Cedevita (9-3). Četvrte Vrijednosnice Osijek i peti Zagreb imaju osam pobjeda i pet poraza, a šesta je Cibona s učinkom 8-4. Krug osam najboljih zatvaraju Split (9-2) i Zadar (7-5).

Foto: fah

Košarkaše Cibone već u srijedu čeka nova utakmica. Radi se o dvoboju 12. kola skupine D FIBA Lige prvaka u kojem će Cibona u Draženovom domu ugostiti litavski Juventus, a početak utakmice je u 18.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.