(FOTO) Direktor vaterpolskog kluba Jug Ognjen Kržić uoči završnice ‘Regionalne lige’: ‘Veliki smo favoriti, ali se ne zanosimo’

Foto: fah

Direktor vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje Ognjen Kržić izjavio je u petak je na konferenciji za medije uoči završnog turnira Regionalne vaterpolske lige, koji se danas i u subotu održava na bazenu u dubrovačkom Gružu, kako Jug CO jest veliki favorit turnira, ali kako se tom činjenicom u klubu ne zanose te s velikim oprezom ulaze u polufinalnu utakmicu sa splitskim Jadranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

 

Foto: fah

“Gledatelji će u dva dana završnog turnira moći uživati u vrhunskom vaterpolu, posebno što se igra i žensko finale. Pozivam navijače i prijatelje kluba da nas podrže”, rekao je Kržić, dodavši kako će Jugaši svoju igru posvetiti preminulom bivšem predsjedniku Ivici Rustanu.

Direktor Jadrana Carine (HN) Miloš Mračević naglasio je kako je put do završnog turnira bio dug i mukotrpan u sezoni u kojoj je njegova momčad već odigrala više od 40 utakmica.
“Jug je bio više nego dominantan u ligaškom dijelu. Ostvarili su sve pobjede i to im je motiv da na tome ostanu, a nama ostalima da im to pokvarimo. I Mladost i mi imamo svoje šanse u polufinalu, premda su statistički parametri više na našoj strani. Ovo je festival vaterpola”, istaknuo je Mračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener HAVK Mladosti Zoran Bajić smatra kako je njihov protivnik u polufinalu Jadran (HN) izuzetno disciplinirana, taktički dobro potkovana i uigrana momčad.
“Njihov taktički uigrani kontranapad 6 na 5 jedan je od najboljih u Europi. Igrači su okosnica crnogorske reprezentacije. Pokušat ćemo odigrati čvrsto, zahtjevno i borbeno i time bi uz dobru igru mogli izboriti nastup u finale. Mi našu igru baziramo na našim centrima, a slavit će ekipa s više živaca i manje taktičkih pogrešaka”, naglasio je Bajić.

Povjerenik natjecanja u regionalnoj vaterpolskoj ligi Milivoj Bebić nije skrivao ponos što je regionalno natjecanje doživjelo svoje deseto izdanje.
“Novost ove sezone jest što je prvi put odigrana regionalna liga za žene, što je napredak s obzirom da nitko u regiji nije ni blizu muškog vaterpola. Ulažemo velik napor, održali smo dva turnira najboljih ekipa Srbije i Hrvatske, a finale između ŽAVK Mladosti i ŽVK Crvene zvezde vidjet ćemo u predigri muškog finala”, rekao je Bebić.

U prvom polufinalu u petak u 18.30 sati sastat će se HAVK Mladost i Jadran Carine, a potom u 20 sati Jug CO i Jadran Split. Finale je zakazano za subotu u 20 sati, čemu će od 18 sati prethoditi finale ženske Regionalne lige između ŽAVK Mladosti i ŽVK Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.