(FOTO) Hrvatska trenirala bez Rakitićeve zamjene: Tko će sutra zaigrati?

Foto: fah

Hrvatska je pobjedom protiv Španjolske 3-2 ostala u igri za plasman na završni turnir Lige nacija, a tamo bi ju odvela pobjeda protiv Engleske u nedjelju na Wembleyju (15.00 sati po hrvatskom vremenu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte današnji trening na Wembleyu:

I Englesku pobjeda vodi na završni turnir Lige nacija, a u slučaju remija Španjolska će biti prva.

Remi bez golova odgovarao bi Engleskoj koja bi osvojila drugo mjesto, dok bi remi sa pogocima na drugo mjesto doveo Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić neće igrati zbog ozljede, a zanimljivo je da na treningu nije bilo Matea Kovačića, koji je trebao biti njegova zamjena. Nema informacija o ozljedi, no ako Kovačić neće igrati vjerojatno će ga mijenjati Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.