Site icon narod.hr

(FOTO) Igrači Lokomotive mogli bi učiti od Hercegovaca: Mostarski Zrinjski pao tek nakon velike drame i jedanaesterca na Cipru

Foto: Facebook

Nogometaši Zrinjskog odigrali su večeras na Cipru sjajnu utakmicu, završilo je nakon produžetaka 2:2, a domaći APOEL, ujedno i veliki favorit, prošao je dalje poslije izvođenja jedanaesteraca. Naime, sjajni golman domaće momčadi obranio je čak dva jedanaesterca tijekom raspucavanja s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači mostarskog kluba došli su u Nikoziju kao autsajderi, no pokazali su kako se bori protiv favorita. Možda bi nogometaši zagrebačke Lokomotive mogli ponešto naučiti od Hercegovaca? Ako ništa drugo, a ono kako se bori za svoj klub, pa makar i protiv favorita.

Zrinjski je poveo već u 11. minuti pogotkom Ivančića, a asistirao je Todorović. Radost Mostaraca. nažalost, nije dugo trajala, naime, Ciprani su krenuli u napad te su samo tri minute kasnije izjednačili preko Aztilija. U 26. minuti susreta bilo je 2:1 za domaću momčad, Nuhiu je poslije udarca iz kuta svladao Brkića. Tada se mislilo da će se Zrinjski predati, no Zrinjski je u drugom poluvremenu krenuo prema naprijed, stvarao je prigode, da bi dvadesetak minuta prije kraja Bilbila postigao izjednačujući gol.

Desetak minuta prije kraja susreta i drame u Nikoziji Bilbija je imao dobru priliku, mogao je šokirati Ciprane, no ostalo je 2:2 te su se igrali produžeci. U posljednjih pola sata, dakle, u produžecima, Zrinjski je uspješno parirao favoriziranom domaćinu, drama je, kako smo već spomenuli na početku, okončana jedanaestercima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su pucali domaćini, i poveli 1:0, zatim je Filipović izjednačio na 1:1, nakon čega je domaći igrač pogodio okvir gola, na drugoj strani Ibanez je pucao a domaći vratar sjajno je pročitao i obranio. APOEL je poveo s 2:1 u trećoj seriji, a onda je Bilbiji obranio domaći golman. I domaći klub odlazi u play off Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version