(FOTO) Na Maksimiru BBB-i i Torcida zajednički obilježili Oluju: ‘Čuje se palih glas, čuvaju dom i nas’

Foto: fah

Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja zajednički su na Maksimiru obilježili navijači Dinama i Hajduka, BBB-i i Torcida. Naime, igrao se najveći derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka, Zagrepčani su, kako smo već pisali, na kraju uvjerljivo slavili. bilo je 3:1 za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

3:1.

Foto: fah

Na svoj poseban način navijači Dinama i Hajduka obilježili su Oluju – zajednički. Pritom su istaknuli su transparente. Kritizirali su i političare i uputili im jasnu poruku.

Posve očekivano, naime, dok političari na uskim zabavama namijenjenim samo sebi, narod najveći hrvatski državni blagdan slavi u Slunju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo također kako je dan ranije Oluju proslavila i riječka Armada, koja je spektakularno bakljama osvijetlila Krčki most. Očekuje se da će sutra u Osijeku na derbiju Osijek – Rijeka, Oluju obilježiti i Kohorta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.