Site icon narod.hr

(FOTO) Ostaje i slovenski izbornik: Veselin Vujović ponovno na klupi PPD Zagreba

Foto: fah

PPD Zagreb nakon lošeg starta u Ligi prvaka u utorak je na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji predstavio novog trenera. Naime, crnogorski rukometni stručnjak i ljubimac Delija, Veselin Vujović, vratio se u Zagreb. Podsjetimo, Vujović je vodio rukometaše Zagreba od 2014. do 2016. godine.  Vujović će na klupi zamijeniti Slovenca Branka Tamšea, koji je smijenjen poslije debakla protiv Aalborga na gostovanju u Danskoj u 2. kolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadnje poluvrijeme u Danskoj bilo je sramotno i bili smo prisiljeni djelovati u smjeru potpune stabilizacije ne bi li u nastavku sezone ispunili ciljeve koje smo postavili na početku sezone. Nakon povratka iz Danske bila je sazvana hitna telefonska sjednica Upravnog odbora. Jedna tema bila je status postojećeg stručnog stožera, a druga angažman Veselina Vujovića. On je poznato igračko i trenersko ime. Smatramo da je on jedini čovjek koji može ovu momčad izvući iz sivila”, kazao je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Veselin Vujović će bez obzira na povratak na klupu Zagreba ostati i izbornik slovenske reprezentacije koju vodi od 2015. godine.

“Nisam htio imati klub do Nove godine, do Europskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Smatram da imamo realne šanse da prođemo dalje u Ligi prvaka. Nitko kod nas u Areni neće biti favorit, to je moja logika i to ću usaditi igračima”, kazao je Veselin Vujović na predstavljanju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, PPD Zagreb će u idućem kolu Lige prvaka u Zadru dočekati Barcelonu, očekuje se sjajna atmosfera.

“Smatram da će dvorana u Zadru protiv Barcelone biti ispunjena. Bilo bi nevjerojatno da ih tamo srušimo”, zaključio je novi trener PPD Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version