Site icon narod.hr

(FOTO) Perišić i Brozović vjeruju u pobjedu

Zagreb, 05.06.2015 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadonu u Maksimiru pred prijateljsku nogometnu utakmicu protiv Gibraltara u Varaždinu. Na slici izbornik Niko Kovaè razgovara s igraèima. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Hrvatski nogometni reprezentativac i krilni napadač Wolfsburga Ivan Perišić izjavio je u petak da je Hrvatska bolja od Italije, ali da to treba pokazati na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da smo bolji od njih, ali to trebamo pokazati na terenu. Moramo biti koncentrirani i još jednom vidjeti gdje smo griješili u prvoj utakmici”, rekao je Perišić.

U srijedu je počelo okupljanje reprezentacije za kvalifikacijsku utakmicu za EP 2016. protiv Italije, koja će se igrati 12. lipnja na praznom splitskom Poljudu zbog kazne Uefe. Prije toga, 7. lipnja u Varaždinu, Hrvatska će igrati prijateljsku utakmicu s Gibraltarom.

“Što se tiče praznog Poljuda, mislim da je to i nama i njima prvi put, i bit će teško. Ako zabijemo nećemo imati s kime slaviti. No, tko se bolje prilagodi, izvući će dobar rezultat”, dodao je Perišić, koji je sa Wolfsburgom osvojio drugo mjesto u Bundesligi i plasman u Ligu prvaka, te njemački kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije se bilo lako vratiti nakon ozljede ramena, kao niti nakon ozljede aduktora. No, naporno sam radio i trud se isplatio. U zadnje vrijeme igram dobro, stvari dolaze na svoje mjesto i nadam se da ću ostati zdrav”, zaključio je Perišić.

Veznjak Marcelo Brozović, koji je odradio polusezonu u milanskom Interu, vjeruje da će Hrvatska odigrati jednako dobro kao na San Siru.

“Nismo još ništa pričali o utakmici. Sigurno će Talijani biti jači s Pirlom i Verrattijem u sredini terena, ali mi nećemo odustati od svoje igre. Nadam se da ćemo odigrati jednako dobro kao u Italiji, s velikim posjedom lopte. Tamo nismo bili dovoljno konkretni, ali sada ćemo valjda biti konkretniji. Na tome radimo na treninzima i nadam se pobjedi”, rekao je Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se prilagodbe u Interu tiče Brozović je rekao: “Nisam bio previše impresioniran talijanskom ligom, znao sam što me čeka, više taktike. Napokon sam zabio i gol, pa vjerujem da će sve biti lakše, a nadam se da će i Inter sljedeće sezone biti još bolji”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version