Site icon narod.hr

(FOTO) Pogledajte kako zagrebačke fontane izgledaju u “kockicama”

Foto: fah

U čast “Vatrenima”, uoči finalne utakmice za svjetskog prvaka s Francuzima, zagrebačke fontane od večeras su obojene u crveno-bijele kvadratiće, potvrdili su u zagrebačkoj Gradskoj upravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje pročelje u crveno-bijele kvadratiće u nedjelju i ponedjeljak, kada se Vatreni vraćaju iz Moskve u Zagreb, obojit će i poznati zagrebački hotel Esplanade i time odati priznanje hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na iznimnom uspjehu na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Generalni direktor tog hotela Ivica Max Krizmanić ističe kako su osoblje Esplanade, ali i gosti koji im ovih dana šalju čestitke iz cijelog svijeta, presretni zbog uspjeha “Vatrenih”.

“Zaista smo ponosni, Vatrenima u čast odlučili smo obojiti pročelje ovog povijesnog hotela u crveno-bijele boje i tako im zahvaliti na uspjehu. Veselimo se finalu i velikoj dobrodošlici u ponedjeljak”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version