Site icon narod.hr

(FOTO) Posljednji trening hrvatske reprezentacije uoči Grčke, izbornik još nije riješio najveću dvojbu

Foto: fah

Posljednji trening hrvatske nogometne reprezentacije održan je na igralištu Hitrec-Kacijan, uoči prve utakmice dodatnih kvalifikacija za SP 2018. između Hrvatske i Grčke. Iako izbornik Zlatko Dalić ima ”u glavi” prvi sastav, nadajmo se pobjednički, za važnu utakmicu ipak ostaje jedan, ali veliki, upitnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, još se uvijek ne zna hoće li nastupiti Mario Mandžukić, koji želi igrati, međutim, izbornik se ne želi prenagliti i forsirati te time eventualno riskirati gubitak Mandže za uzvrat u Ateni. Dalić je rekao da se neće forsirati. Drugim riječima, Mandžo bi mogao ostati na klupi.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Prema nekim informacijama osmorica sigurnih sudionika maksimirskog spektakla pred 30 000 gledatelja su Subašić, Vrsaljko, Lovren, Vida, Perišić, Modrić, Kramarić, Rakitić, u igri su još Marcelo Brozović, kao zamjena za Milana Badelja, spomenuti Mario Mandžukić, Mitrović, naravno, Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version