Site icon narod.hr

(FOTO) Promoviran film o Ivanu Gudelju “Ivanova priča”: Došli predsjednica Grabar-Kitarović, Zlatko Dalić…

Split, 27.10.2019. - U HNK Split održana je premijera filma "Ivanova igra". Na fotografiji predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i Ivan Gudelj. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

U splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK) promoviran je film “Ivanova igra” redatelja, scenarista i producenta Tomislava Žaje o karijeri i životu nogometaša Ivana Gudelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gudelj je nakon prikazivanja filma sve podsjetio kako je obolio u 26. godini zbog čega je morao prekinuti karijeru.

“Poslije toga moj se život pretvorio u noćnu moru. Cijelo vrijeme sam kontrolirao svoju bolest i na kraju pobijedio”, rekao je Gudelj.

Film su došli pogledato predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, župan Blaženko Boban, izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Veselim se slaviti ne samo Ivana Gudelja nego i cijelu generaciju, ne samo sport nego i hrvatstvo, zajedništvo i sve one dečke koji su nas tako veselili tih osamdesetih godina. Hrvatska je prepoznata kao zemlja talentiranih ljudi u nogometu i sportu, ali posebno kao zemlja velikog, ogromnog srca. I na to sam ponosna”, poručila je predsjednica Grabar Kitarović.

“Od njega sam puno vidio i naučio. Sada mi je drago da se kroz film prikazala njegova karijera i zato mi je drago što sam večeras ovdje”, kratko je izjavio Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version