(FOTO) Prva HNL: Hajduk ‘razbio’ Rudeš 4:1

Zagreb, 14.05.2019. - U 34. kolu Prve HNL sastali su se Rude? - Hajduk.Na slici Filipovi? Josip(13) Rude? i Cakta? Mijo (10) Hajduk. foto HINA/ Tomislav PAVLEK

U susretu 34. kola Prve HNL Hajduk je u gostima svladao Rudeš sa 4-1 (1-0), a junak susreta bio je trostruki strijelac Mijo Caktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caktaš je bio strijelac u 17., 57. i 65. minuti, a četvrti pogodak za Hajduk zabio je Libanonac Zakaria Jradi (66). Caktaš je ovim hat-trickom stigao do 17 pogodaka u prvenstvu, pa je sada prvi strijelac lige.

Za posljednjeplasirani Rudeš, koji je ispao iz lige, utješni pogodak postigao je bjeloruski nogometaš Vitalij Lisakovič.

Prvoplasirani Dinamo, koji je već ranije osigurao naslov prvaka, ima 83 boda, slijedi Rijeka sa 63, na trećem mjestu je Hajduk sa 59, četvrti je Osijek sa 56, a petoplasirana Gorica ima 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj pred 1.500 gledatelja, a sudio je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline.

STRIJELCI: 0-1 Mijo Caktaš (17), 0-2 Mijo Caktaš (57), 1-2 Vitalij Lisakovič (62), 1-3 Mijo Caktaš (65), 1-4 Zakaria Jradi (66).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.