(FOTO) Sandra Perković po osmi put najbolja na Hanžeku, Marija Tolj treća

Zagreb, 03.09.2019 - Međunarodni IAAF atletski miting u Zagrebu - 69. memorijal Borisa Hanžekovića na stadionu Mladosti u Zagrebu. Bacanje diska žene. Na slici Sandra Perković. foto HINA/ Damir SENČAR/ ml

Najbolja hrvatska i svjetska bacačica diska Sandra Perković u svom je 12. nastupu na zagrebačkom atletskom mitingu iz IAAF World Challenge serije ostvarila osmu pobjedu hicem od 67,78 metara, dok je druga hrvatska predstavnica Marija Tolj osvojila treće mjesto s daljinom 62,57 m.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom je mjestu Njemica Kristin Prudenz sa hicem 63,25 m, dok je europska prvakinja do 23 godine iza sebe ostavila Njemicu Nadine Mueller (61,79 m).

Ovo je drugi najbolji hitac Sandre Perković u ovoj sezoni, kraći jedino od 68,58 m koje je postigla na natjecanju Europske lige u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.