(FOTO) Slalom Maribor: Nova pobjeda Shiffrin

Foto: fah

Amerikanka Mikaela Shiffrin pobjednica je slaloma skijašica za Svjetski kup voženog u subotu na mariborskom Pohorju, ona je do svoje već šeste slalomske, a 13. ovosezonske pobjede u Svjetskom kupu stigla sa 77 stotinki prednosti u odnosu na drugu Šveđanku Annu Swenn Larsson odnosno 1.15 sekundi ispred treće Švicarke Wendy Holdener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Shiffrin je ovo 38. slalomska pobjeda u karijeri, a treća koju je ostvarila na Pohorju, dok je broj pobjeda u Svjetskom kupu u svim disciplinama sada povećala na 56.

Sjajna je Amerikanka u petak u Mariboru podijelila veleslalomsku pobjedu sa Slovakinjom Petrom Vlhovom.

Jedina hrvatska predstavnica Andrea Komšić nije se kvalificirala za drugu vožnju, ona je sa 5.55 sekundi zaostatka zauzela 43. mjesto u prvoj vožnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrka u Mariboru posljednja je utrka Svjetskog kupa skijašica prije Svjetskog prvenstva koje će se održati u Areu od 5. do 17. ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.