(FOTO) Slomljeni Messi i društvo na udaru: Kako je Barcelona postala predmet sprdnje na društvenim mrežama…

Foto: Snimka zaslona/Twitter

Nakon što je Barcelona izgubila u Rimu ono što je malo tko vjerovao da može izgubiti, prokockala prednost od 4:1 s Nou Campa te ispala u četvrtfinalu Lige prvaka od Rome, cijeli sportski svijet je u šoku. Naravno, navijači Rome oduševljeni su igrom te uspjehom, senzacijom, svog kluba, navijači Barcelone ”kipte” od bijesa, jednako kao i španjolski mediji, o čemu smo već pisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Poraz od 3:0 u Rimu Barcelonu je pretvorio u pravi hit na društvenim mrežama, koje su preplavljene duhovitim komentarima te fotomontažama. Jednostavno, sportski svijet danas se sprda sa kultnim katalonskim klubom, koji je nadomak osvajanja španjolskog naslova prvaka.  Barem to Kataloncima može biti kakva – takva utjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.