(FOTO) Spektakularan derbi na Anfieldu: Liverpool 5:3 svladao Chelsea, igrao i Kovačić…

Foto: fah

Sjajna utakmica i veliki derbi na Anfieldu, Liverpool, koji je već osigurao naslov prvaka, prvi poslije trideset godina čekanja, svladao je 5:3 momčad Chelseaja. Sam rezultat, i osam postignutih pogodaka, govori kakav je to spektakl bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, domaća momčad povela je u 23. minuti susreta, prekrasan pogodak zabio je Naby Keita. Samo 15 minuta kasnije bilo je 2:0 a ovog puta je pogodio Alexander-Arnold. Do kraja prvog poluvremena postignuta su još dva gola, po jedan na obje strane. Dakle, na odmor se otišlo s rezultatom 3:1 za Liverpool. No, redom, najprije je za domaćina pogodio Wijnaldum, a onda za gosta zabio Olivier Giroud.

U nastavku ove sjajne utakmice Liverpool je u 55. minuti došao i do 4:1 golom Firmina, nešto kasnije Chelsea je preko Abrahama i Pulišića stigao do 4:3. Tada smo vidjeli pravu dramu, odnosno, odgovor prvaka u šampionskom stilu. Naime, taman kad su mnogi pomislili da će gosti doći do izjednačenja neizvjesnost je ”ubio” Oxlade-Chamberlain koji je golom u 84. minuti postavio konačni rezultat susreta.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, igrao je za Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ove utakmice Liverpool ima čak 96 bodova kolo prije kraja dok je Chelsea i dalje u borbi za Ligu prvaka jer je na 4. mjestu i ima samo bod više od Leicestera. U posljednjem kolu Chelsea dočekuje Wolvese, dok Liverpool gostuje kod Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.