(FOTO) Sve je spremno: Policija budnim okom motri brojne navijače, Ukrajinci položili vijenac na spomenik poginulim BBB-ima u Domovinskom ratu…

Foto: Twitter

Sve je spremno za veliku feštu na Maksimiru, za kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Ukrajine, tisuće navijača na ulazu je na stadion ili je već ušlo, bojkot na koji su pozivali neki mediji, prije svih portal Index, je u potpunosti propao. Otprilike to je sukus današnjih zbivanja uoči utakmice Hrvatska Ukrajina na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Policija, naravno, budno prati navijače, za sada nema incidenata s obzirom kako se hrvatski i ukrajinski navijači zajedno druže te zajedno navijaju ili idu skupa put maksimirskog stadiona. Naravno, na stadionu hrvatski navijači idu na svoje tribine, a gostujući navijači na južnu tribinu. Kako bi ukrajinski navijači dokazali prijateljstvo s hrvatskim navijačima položili su vijenac na spomenik poginulim članovima BBB-a ispred stadiona. Gesta je to kojom su oduševili Hrvate.

Foto: fah
Foto. fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Izbornici su odredili prvih 11 koji će istrčati na Maksimiru, Hrvatska izlazi bez Marka Pjace.

HRVATSKA: Subašić – Jedvaj, Mitrović, Vida, Pivarić – Badelj, Modrić – Brozović, Rakitić, Mandžukić – Kalinić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UKRAJINA: Piatov – Butko, Kučer, Ordets, Matviyenko – Stepanenko – Jarmolenko, Kovalenko, Rotan, Konopljanka – Kravets

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.