Site icon narod.hr

(FOTO) Urugvaj bolji od Rusa, Salahov Egipat izgubio od Saudijske Arabije

Foto: fah

Nogometaši Urugvaja osvojili su prvo mjesto u skupini A SP-a svladavši u 3. kolu u Samari domaćina Rusiju s 3-0 (2-0), dok je u drugoj utakmici u Volgogradu Saudijska Arabija pobijedila Egipat s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajci su ubilježili i treću pobjedu na prvenstvu svladavši Rusiju s glatkih 3-0. Luis Suarez je iz slobodnog udarca u 10. minuti doveo Urugvajce u vodstvo, dok je u 23. minuti Denis Čerišev postigao autogol. U 90. minuti pobjedu je potvrdio Edinson Cavani za konačnih 3-0. Rusi su od 36. minute igrali bez isključenoga Igora Smoljnikova.

U Volgogradu su Saudijci su pobijedili Egipćane 2-1 golom doslovce u posljednjoj sekundi susreta. Egipćani su poveli golom njihove najveće zvijezde Mohameda Salaha (22), a za Saudijce je izjednačio Salman al Faraj iz kaznenog udarca (45+7). U petoj minuti sudačke nadoknade Salem al Dawsary iz voleja donosi pobjedu Saudijcima.

Saudijci su u 40. minuti imali još jedan kazneni udarac, ali je šut Fareda Al Mutawalleda zaustavio egipatski vratar Essam El Haddary koji je na ovoj utakmici s 45 godina, pet mjeseci i 10 dana postao najstariji igrač koji je ikad nastupio na svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvaj je prvi u skupini s 9 bodova, a Rusija druga sa šest.

1. URUGVAJ 3 3 0 0 5-0 9

2. RUSIJA 3 2 0 1 8-4 6

Tekst se nastavlja ispod oglasa

——————————————–

3. S. ARABIJA 3 1 0 2 2-7 3

4. EGIPAT 3 0 0 3 2-6 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version