(FOTO, VIDEO) Hrvatska vojska nakon Zagreba Vatrene pozdravila i u Dalmaciji

Foto: MORH

Nakon Zagreba i spektakularnog dočeka Vatrenima u glavnom gradu Hrvatske Hrvatska vojska dočekala je Vatrene i u Dalmaciji. Naime, u Splitu je hrvatske reprezentativce prevezao brod Hrvatske ratne mornarice, dok su u Zadru u programu dočeka sudjelovala ”Krila Oluje” te helikopteri Kiowa Warrior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u Split su Vatreni nogometaši Ivan Perišić, Ivan Strinić, Ante Rebić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić stigli brodom Hrvatske ratne mornarice i to na Zapadnu rivu, dočekalo ih je prema nekim procjenama oko 60 000 ljudi.  Doček Vatrenima bio je nezaboravan, kakav Dalmacija ne pamti još od vremena povratka iz Wimbledona Gorana Ivaniševića davne 2001. godine.

Hrvatske sportske heroje na brodu HRM-e dočekao je zapovjednik komodor Ivo Raffanelli s posadom broda. Posada mornara bila je oduševljena Vatrenima te su priznali kako im bilo zadovoljstvo te osobita čast prevesti srebrne nogometaše zlatnog sjaja do rive, gdje ih je čekalo veliko mnoštvo.

Foto: MORH
Foto: MORH
Foto: MORH
Foto: MORH
Foto: MORH

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: MORH

Slično se dogodilo u gradu našeg najboljeg igrača, Luke Modrića, u Zadru, gdje je Vatrene dočekalo više tisuća Hrvata. Vatrenima su priznanje odala i četiri letačka helikoptera OH-58D Kiowa Warrior.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helikopteri Kiowa Warrior pratila su također jedrenjak na kojem su se nalazili reprezentativci. Izveli su i atraktivan program na Formu za hrvatske reprezentativce, ali i za sve one koii su dočekali Vatrene. Kao i mornari tako i piloti Kiowa nisu skrivali svoje oduševljenje hrvatskim igračima te su rekli kako im izuzetna čast sudjelovati u dočeku iznad Zadra te da će im to ostati u trajnom sjećanju.

Kako smo već spomenuli u Zadru su Vatrene pozdravila i Krila Oluje, koja su iznad ovog prekrasnog grada izvela pozdravni prelet, i  to iznad zadarskog mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.