(FOTO, VIDEO) Liga prvaka: Real bez Modrića na Parku prinčeva doživio neočekivani poraz od PSG-a

epa07851605 Juan Bernat (R) of Paris Saint Germain and Dani Carvajal (L) of Real Madrid in action during the UEFA Champions League Group A soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 18 September 2019. EPA/IAN LANGSDON

U skupini A na Parku prinčeva Real je doživio neočekivani poraz na stadionu gdje je prije 63 godine osvojio prvi naslov europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je krenuo bez zvijezda Neymara, Cavanija i Mbappea, ali su ipak poveli u 14. minuti golom Angela di Marie nakon dodavanja Bernata. U 33. minuti je argentinski veznjak zabio i drugi gol, a u sudačkoj nadoknadi Belgijanac Meunier postiže gol za težak poraz Reala.

Luka Modrić zbog ozljede je bio izvan sastava Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije su Club Brugges i Galatasaray odigrali bez golova, jednu je početkom utakmice promašio i hrvatski reprezentativac Matej Mitrović, koji je odigrao cijelu utakmicu za belgijsku momčad.

SKUPINA A

CLUB BRUGGES – GALATASARAY 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG – REAL MADRID 3-0 (Di Maria 14, 33, Meunier 90+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.