Site icon narod.hr

(FOTO, VIDEO) Lijepom gestom zvijezda Barcelone uljepšala djetinjstvo jednom dječaku!

Foto: Snimka zaslona

Kontroverzni, ali sjajni, golgeter Barcelone Luis Suarez, velika je zvijezda u Urugvaju, vjerojatno i najveća. Naime, uoči novog ciklusa kvalifikacija po dolasku u zračnu luku svi koji su se tamo našli htjeli su se s njim fotografirati, posebno jedan maleni dječak po imenu Lucas, koji je pokušao sve ne bi li došao do zvijezde urugvajske reprezentacije. Lucas je pokušao preko ograde doći do Suareza koji ga u gužvi nije vidio, no, kad je vidio mališana drugi dan u medijima pokušao je doći do njega i, naravno, uspio. Kad nešto čvrsto želite, a imate mogućnosti to i ostvariti, onda ćete u tome i uspjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Ljudi iz urugvajskog nogometnog saveza organizirali su susret malog navijača i zvijezde Barcelone, do susreta je došlo ispred kampa reprezentacije Urugvaja. Naravno, Lucas nije mogao vjerovati da mu se ostvario san, svjestan svega postao je kad ga je Suarez zagrlio zajedno s njegovim mlađim bratom, koji je također došao na susret. Vrlo su brzo došli i drugi igrači Urugvaja kako bi upoznali malene i iskrene navijače.  Svojim je potezom Luis Suarez još je više zadobio poštovanje navijača diljem Urugvaja, koji ga ionako obožavaju kao svoju najveću sportsku zvijezdu.

Foto: Twitter
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version