(FOTO, VIDEO) Marin Brbić ponovno predsjednik Hajduka: ‘Uspjeh je ulazak u grupnu fazu Europske lige, možda i Lige prvaka’

Foto: NK Hajduk

Marin Brbić vratio se na dužnost predsjednika Uprave nogometnog kluba Hajduk, koju je obnašao od srpnja 2012. do travnja 2016. godine, a na toj je poziciji naslijedio Jasmina Huljaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina je da je Hajduk nogometni klub čija je misija donositi radost i zadovoljstvo svojim navijačima, ali Hajduk nije samo klub. Hajduk je i stil života, sustav vrijednosti, identitet zajednice… Za Hajduk se ne navija, za Hajduk se živi”, izjavio je Brbić u obraćanju medijima te dodao:

“Odluku da se prijavim na natječaj donio sam nakon izjave predsjednika Nadzornog odbora u kojoj je rekao kako će se od budućeg predsjednika tražiti kontinuitet u upravljanju klubom. Duboko sam uvjeren kako samo stabilna i trajna upravljačka struktura, poglavito u sportskom segmentu, može konačno vratiti naš klub na mjesto koje mu pripada”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brbić je najavio i velike rezultatske ambicije Hajduka u sljedećem razdoblju:

“Velikim osobnim neuspjehom smatrat ću ukoliko se za vrijeme ovog mandata ne ostvare značajni sportski uspjesi kako bi se vratio narušeni imidž kluba na sportskom planu. Kada kažem značajan uspjeh tu mislim na ulazak u grupnu fazu Europske lige, pa nadam se i u grupnu fazu Lige prvaka”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.