(FOTO, VIDEO) Nogometaši Real Sociedada ‘razbili’ Atletico, Šime Vrsaljko uklopio se u sivilo madridske momčadi

Foto: fah

Nogometaši Real Sociedada s uvjerljivih su 3-0 (1-0), pred svojim navijačima, svladali Atletico Madrid u utakmici 33. kola španjolskog prvenstva, dok je Girona s 2-1 slavila na gostovanju kod Alavesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Real Sociedad je poveo u 27. minuti pogotkom Williana Josea, a pobjedu je s dva pogotka zapečatio Juanmi (80, 90+2).

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko bio je u početnoj postavi Atletica, ali ga je Diego Simeone premjestio na lijevi bok, gdje se Vrsaljko nije baš najbolje snašao i utopio se u sivilo madridske momčadi.

Girona je kod Alavesa povela u 59. minuti pogotkom Garcije. Na 2-0 povisio je Stuani iz kaznenog udarca (86), a konačan rezultat postavio je Pina (90).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet kola prije kraja Barcelona ima 83 boda, 12 više od Atletica i 15 više od Real Madrida. Girona se pobjedom probila na osmo mjesto sa 47 bodova, Real Sociedad je 11. sa 43, a Alaves 15. sa 38 bodova. U zoni ispadanja su Deportivo (27), Las Palmas (22) i Malaga (18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.