Site icon narod.hr

(FOTO, VIDEO) Real bez Luke Modrića remizirao s Valladolidom

epa07791216 Real Madrid's defender Marcelo (R) duels for the ball against Real Valladolid's midfielder Michel Herrero (R) during the Spanish LaLiga match between Real Madrid and Real Valladolid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 24 August 2019. EPA/Kiko Huesca

Veliki bod osvojili su nogometaši Valladolida koji su u utakmici 2. kola španjolskog prvenstva kao gosti na Santiago Bernabeu s domaćim Real Madridom odigrali 1-1 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveo je ‘kraljevski klub’ golom Karima Benzeme u 82. minuti, a pogodak za konačnih 1-1 u 88. minuti postigao je Sergio Guardiola.

U momčadi Reala nije bilo kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića koji je izdržavao jednu utakmicu suspenzije, zbog crvenog kartona zarađenog u utakmici 1. kola protiv Celte Vigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici subotnjeg programa Osasuna i Eibar odigrali su bez pogodaka 0-0.

U 21 sat započinju dvoboji Celta Vigo – Valencia i Getafe – Atheltic Bilbao.

Sevilla je u ovom trenutku vodeća s maksimalnih šest bodova iz dvije utakmice, a po četiri boda u dva nastupa osvojili su Real Madrid i Valladolid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version