Site icon narod.hr

(FOTO, VIDEO) Sjajan doček rukometaša u Mostaru: ‘Mi smo kao klinci baš na ovom igralištu započeli svoje karijere’

Mostar, 27.1.2020 - Oko 10.000 ljudi doèekalo je Hrvatsku rukometnu reprezentaciju na igralištu kampusa Sveuèilišta u Mostaru nakon osvojenog srebrnog odlièja na Eruopskom rukometnom prvenstvu. foto HINA/ ua

Veliki je doček organiziran u Mostaru za hrvatske rukometaše. Pred navijače su izašli David Mandić, Josip Šarac, Marino Marić i Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izuzetna mi je čast što sam večeras s vama ovdje, bez vas to ne bi bilo to. Mi smo kao klinci baš na ovom igralištu započeli svoje karijere. Hvala vam od srca, skidam vam kapu”, rekao je Igor Karačić.

“Imam tremu, hvala vam što ste došli. Cijela Hercegovina je tu. Volim vas sve. Mislim da smo sve dali, zadnji dio snage, a vi ste nam uzvratili. Sve vas volimo, pokušat ćemo se sa svima uslikati, bit će malo teže, ali pokušat ćemo”, poručio je Marino Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nažalost nismo mogli donijeti to zlato, imali smo dosta problema. Čestitam mojim igračima, hvala vam na svemu. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broju”, rekao je David Mandić.

Bilo je veselo uz pjesmu, fotografiranje i dijeljenje autograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version