(FOTO) U Zračnoj luci dr. Franje Tuđmana svečano potpisivanje ugovora između Dinama i Sammira: ‘Tek ću osvojiti najdraži trofej u plavom dresu’

Foto: fah

Svečano potpisivanje ugovora između Sammira i GNK Dinamo dogodilo se u Zračnoj luci Franje Tuđmana. Tako će Jorge Sammir Cruz Campos ponovno zaigrati u dresu hrvatskog prvaka te se nakon tri godine vraća u Maksimir kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunning FC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Povratak Sammira privukao je stotinjak navijača u Zračnu luku dr. Franjo Tuđmana, koji su igrom slučaja pozdravili i hrvatskog tenisača Marina Čilića koji se vratio nakon poraza iz Australije.

“Jako sam dobro raspložen, hvala što ste svi došli u ovakvom broju. Sretan sam što sam stigao u svoj grad, svoj klub, a ja ću kao uvijek biti kratak. I nadam se da ćemo uspjeti osvojiti prvenstvo. Primjetio sam kako me ljudi ovdje vole, znači da sam nešto ostavio iza sebe. Zašto sam se vratio iz Kine ? Život je tamo drugačiji, Brazilcima i Europljanima se i nije tako lako naviknuti. No, bio sam zadovoljan tamo, nisam imao nikakvih problema. Ali, u Zagreb nisam došao zbog novaca, nisam došao samo zaraditi pare, ja stvarno volim Dinamo”, ” rekao je Sammir koji je s modrima potpisao trogodišnji ugovor, a preuzeo je dres s brojem 20.

Dolaskom Sammira jasno je da Dinamo više definitivno ne računa na Fernandesa, koji je svojedobno u Maksimiru najavljen i dočekan kao veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O današnjem Dinamu

“Čitao sam puno o tome, trenera Peteva poznajem iz Ludogoreca, ali ne znam previše. Sutra ću upoznati igrače. Trenirao sam u Brazilu, ali posljednjih dana zbog pregovora s drugim klubom nisam trenirao. Vjerujem da ću za tri tjedna biti potpuno spreman”, izjavio je bivši hrvatski reprezentativac na novinarsko pitanje koliko poznaje današnji Dinamo, a onda je i objasnio koji mu je najdraži trofej u plavom dresu.

“Svi su mi dragi , ali najdraži će mi biti ovaj na kraju sezone. Sigurno da možemo stići Rijeku, igramo još dva puta međusobno. Svjestan sam kako se puno očekuje od mene, dat ću sve od sebe da na kraju svi skupa slavimo”, zaključilo je veliko Dinamovo pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime Dinama Sammira je pozdravio direktor kluba Tomislav Svetina, koji je rekao kako je operacija trajala vrlo dugo te “je bilo jako puno špekulacija.”

“Ključnu stvar napravio je baš Sammir, on je bio kotač zamašnjak cijele priče. Iskazao je veliku želju, volju i namjeru vratiti se u Dinamo, mi smo mu na tome zahvalnio Pjaca i bio naš najbolji igrač. Sada to očekujemo od Sammira”, zaključio je direktor hrvatskog prvaka.

Foto. fah
Foto. fah

Nakon što je postalo jasno da će se Sammir vratiti u Zagreb mnogi su mediji, pa i treneri iz HNL-a, komentirali da u Hrvatskoj trenutno nema igrača Sammirovih kvaliteta, iako je, nažalost, Sammir poznat i po mnogim drugim stvarima, ne samo genijalnim nogometnim potezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.