Site icon narod.hr

Francuska pobijedila Dansku, Hrvatska u četvrtfinalu OI protiv Poljske ili Brazila

Foti: fah

Hrvatski rukometaši ne mogu završiti na slabijoj poziciji od druge u skupini A olimpijskog turnira u Rio de Janeiru nakon što je Francuska u 5. kolu svladala Dansku sa 33-30 (17-16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska je ovom pobjedom stigla na vrh ljestvice s osam bodova, dok je Danska ostala na šest, koliko ima i Hrvatska koja od 0.50 sati igra protiv Tunisa. Kako je Hrvatska pobijedila i Francusku i Dansku u međusobnim ogledima, jasno je da će osvojiti prvo mjesto u slučaju pobjede protiv Tunisa, dok u slučaju poraza ili neodlučenog rezultata završiti kao druga.

Prvo mjesto u skupini u četvrtfinalu u srijedu vodi na reprezentaciju Poljske, koja je završila na drugom mjestu u skupini B, dok drugo mjesto vodi na domaćina Brazil, trećega iz skupine B.

Francuzi i Danci su odigrali revijalnu utakmicu s mnogo pogodaka i izmjena vodstva, a na kraju su uspješniji bili Francuzi koje su do pobjede vodili Kentin Mahe s devet golova i Daniel Narcisse koji je pogodio suparničku mrežu osam puta iz osam udaraca, dok je Mikkel Hansen postigao osam golova za Dansku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version