Francuski mediji: ‘Les Bleus preokrenuli protiv Hrvatske koja je nas je maltretirala jedno vrijeme’

Zadar, 14.04.2019. - Kvalifikacijska rukometna utakmica između Hrvatske i Srbije. Na fotografiji reprezentacija Hrvatske. foto HINA/ ml

Francuski mediji zadovoljni su jer je njihova reprezentacija pobijedila Hrvatsku 30:26 u prvoj utakmici kvalifikacija za Igre koje bi se trebale održati ovoga ljeta u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Les Bleus preokrenuli protiv Hrvatske koja je nas je maltretirala jedno vrijeme. Ovo je presudna i zapanjujuća pobjeda. U subotu bismo mogli izvaditi kartu za Tokio, ako pobijedimo Tunis koji je očito najslabija momčad na ovom turniru. Pet golova prednosti je imala Hrvatska na početku drugog poluvremena, ali u posljednjih 15-ak minuta uslijedio je nokaut”, piše L’Equipe.

“Pobjedom nad Hrvatskom Francuska je napravila prvi, ujedno i najteži korak prema Olimpijskim igrama. Treba pobijediti Tunis i to bi trebalo biti dosta. U teoriji, dvije pobjede su dovoljne, iako treba vidjeti kakvim rezultatom će završiti utakmica između Hrvatske i Portugala”, ističe Le Parisien.

“Put Les Bleusa do Tokija prolazi kroz kvalifikacijski turnir, prvi za francusku reprezentaciju poslije 13 godina koja tako plaća cijenu za pad rezultata na velikim natjecanjima. Na Europskom prvenstvu lani doživjeli smo razočaranje, a ove godine je to donekle nadoknađeno ulaskom u polufinale Svjetskog prvenstva u Egiptu”, piše RMC Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.