Site icon narod.hr

Francuski nogometaš u središtu skandala: Dao 1.6 mil. eura ženi koju je silovao?

nogometaš

Foto: fah

Wissam Ben Yedder, 33-godišnji francuski nogometaš, napadač tuniškog podrijetla, prije dva mjeseca je objavio kako mu istječe ugovor s Monacom i klub ga ne planira obnoviti, a sada L’Equipe donosi dio velike priče i afere koja moguće stoji iza tog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tajni dogovor, manipulacije, prikriveni prijenos novca: Wissam Ben Yedder u središtu nevjerojatne afere”, stoji u naslovu teksta u kojem se opisuje da je ovaj igrač tajnim kanalima uplatio novac ženi koja ga je optužila za silovanje, a u cijelu priču je uključen i klub, a možda čak i neki državni službenici.

> Monegaška princeza Charlene vratila se za Uskrs suprugu Albertu i djeci, sedmogodišnjim blizancima

Podsjetimo, 2023. godine Ben Yedder je sa svojim bratom bio optužen za silovanje, pokušaj silovanja i seksualno napastovanje. Tužbu su podigle dvije ženske osobe stare 19 i 20 godina zbog navodnog zločina koji se dogodio netom prije u jednom hotelu na Azurnoj obali. Tada je iz pritvora izašao uz jamčevinu od 900 tisuća eura.

Nogometaš tvrdi da je izmanipuliran

L’Equipe sada navodi da je nogometaš Ben Yedder platio 1.6 milijuna eura djevojci koja ga je tužila kako bi odustala od suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve su osmislili odvjetnici, jedan od njih i službeni odvjetnik princa Alberta, pa mnogi nagađaju da je saznanja o ovom slučaju imao i državni vrh.

Isti medij ističe kako je Ben Yedder preko Jeromea de Bontina, bivšeg šefa banke u Monaku, prebacio novac po fiktivnim poslovima. Uplaćen je novac djevojci na račun u inozemstvu, a u opis posla stavio je da prodaje takozvana “imidž-prava”, stavku koja se odnosi na prodaju marketinških potencijala jednog igrača.

Ako je doista istina, nogometaš Ben Yedder bi mogao dobiti dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog višestrukog kršenja kaznenog zakona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrača su kontaktirali, ali on tvrdi da je izmanipuliran ljudima oko njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version