Site icon narod.hr

Franjić: Ivanušec je odigrao glavnu ulogu, na meni je bilo da pogodim

Zagreb,4.08.2021. - Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka: Dinamo - Legia .Na slici Bartol Franjić,Dinamo.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Bartol Franjić je protiv Legije u Varšavi postigao svoj prvi pogodak u novoj sezoni u Dinamovom dresu, kojim je odveo svoju momčad u posljednje kolo kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka, ali je u izjavi nakon dvoboja naglasio ulogu asistenta Luke Ivanušeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– On je odigrao tu glavnu ulogu. Vidio me, dobro mi dao i na meni je bilo da to pogodim, opisao je Franjić.

– Na koju god me poziciju trener stavi, uvijek ću dati svoj maksimum. Danas sam imao i tu sreću da sam zabio gol s te pozicije koja je defenzivna. Ušuljao sam se, zabio gol, ali ističem ekipu. Ekipa je prije svega. Prošli smo dalje i nema veće sreće od toga, rekao je Franjić.

– Napravili smo veliki uspjeh. Utakmica je bila jako teška, oni su imali vjetar u leđa. Odigrali smo pravu, mušku utakmicu. U drugom poluvremenu smo se možda malo povukli, ali tako te igra povuče, rezimirao je događanja s travnjaka u Varšavi Dinamov vratar i kapetan u ovoj utakmici Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version