Site icon narod.hr

Frustracije košarkaša: Hrvatska je bez Hezonje jača i njega treba ignorirati, a ne vrijeđati

Foto: fah

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac, Mario Hezonja, poručio je da neće više igrati za hrvatsku reprezentaciju jer je ”umoran i jer mu se ne da”. Radi se o košarkašku koji nije ni blizu na onoj razini na kojoj je jedno vrijeme na početku svoje karijere izgledalo da će biti, uglavnom dane krati na društvenim mrežama, tako da hrvatska reprezentacija njegovom odbijenicom izborniku Veljku Mršiću ne gubi puno, naprotiv. Takvi igrači, koji bi preko volje došli na reprezentativne akcije, samo bi unosili razdor i nemir u momčad. Srećom, Mršić je najavio kako ga više neće zvati. Tko ne želi igrati za Hrvatsku nikad ga ne treba moliti, bez obzira kako se zvao, niti ga treba tjerati na to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonjin pomalo primitivni izričaj na društvenim mrežama rezultirao je jednako primitivnim odgovorom njegovih fanova. Hezonja je neke komentare svojih fanova objavio u zasebnim Facebook-storyjima. Nažalost, bilo je i uvreda na račun bivšeg hrvatskog košarkaškog reprezentativca.

”Go*no po*rano. Kako možeš reći da ti se ne da igrati za svoju domovinu. Mrš konju jedan, izgubio si mene kao fana ”, napisao je očito ljutiti ”Martin Dragušica.”

Bilo je i nešto manje pravopisno ispravnih poruka na koje je Hezonja reagirao manje cinično, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Dakako, uvrede se ne mogu ničim opravdati, no Hezonja je javna osoba, bivši reprezentativac te bi također trebao paziti kako se izražava. Nitko ga, dakako, ne može, niti treba, prisiljavati da igra za Hrvatsku, ali isto tako postoji i kulturniji način da svojoj zemlji pošalješ odbijenicu..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version