Fury: Uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu

Foto: Twitter

Nakon trijumfa nad Amerikancem Deontayem Wilderom, britanski boksač Tyson Fury bio je razočaran reakcijom suparnika. Navodno je Fury prišao Wilderu i pokušao ga zagrliti, no Amerikanac mu nije uzvratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ja sam sportaš, htio sam mu pokazati ljubav i poštovanje, ali on nije uzvratio. Molim se za njega, rekao je Fury dodavši kako je Wilder loš gubitnik. – Da budeš veliki borac moraš imati poštovanja, a on ga danas nije imao i to je to. Ogorčen je gubitnik, idiot. Ali kako je rekao veliki John Wayne, dušo, ja sam napravljen od čelika i željeza.

Iako ga je suparnik razočarao svojim nesportskim ponašanjem, Fury ističe kako je borba bila sjajna, dostojna bilo koje trilogije u povijesti ovog sporta, a Wilder težak protivnik.

– Srušio me par puta, patio sam, Wilder je jak udarač. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.