Site icon narod.hr

Futsal: Novo Vrijeme u nevjerojatnoj drami osvojilo naslov prvaka Hrvatske

Foto: Novo vrijeme Facebook

Novo vrijeme novi je prvak Hrvatske u futsalu, nakon što je u nevjerojatnoj drami pobijedilo Futsal Pulu 5:4. To je treća pobjeda u seriji nad novim prvoligašem i prvi naslov prvaka nakon 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Suton dao je dva gola za Makarane, a Baisel je pogodio za Pulu. Kada je Toni Jelavić zabio za 3:1, činilo se kako će Novo Vrijeme prelomiti susret. Ali u sjajnoj seriji j Dean Moravac, Manolo Bilić i Ivan Šulentić preokreću rezultat.

Osam sekundi prije kraja Baisel je napravio šesti akumulirani prekršaj i dao šansu Jelaviću da dovede Novo Vrijeme do produžetka. Sjajni ljevak nije propustio tu šansu i poslao je loptu pored reprezentativne jedinice Žarka Luketina za 4:4.

U produžetku Jelavić je opet dobio šansu iz deseterca i opet je dao gol. Novo Vrijeme je tako osvojilo treći naslov. Prva dva su osvojena 2018. i 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version