Gazzetta dello Sport: De Boerova avantura u Interu je gotova

Foto: wikipedia

Frank de Boer doživio je čak četvrti poraz u pet zadnjih prvenstvenih utakmica, 0:1 kod Sampdorije u 11. kolu Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji raspisali su se o njegovom odlasku jer Inter ima više poraza nego pobjeda i negativnu gol-razliku.

“De Boerova avantura u Interu je gotova. Klub je nakon poraza u Genovi odlučio otpustiti ga i danas će objaviti kako će izvesti prerani rastanak. Nerazzuri nakon 11 kola imaju samo 14 bodova, iza njih je još jedna jako loša utakmica, na kojoj se i Ederovom reakcijom prilikom zamjena vidjelo kako loš odnos igrači imaju s nizozemskim stručnjakom.” piše milanska Gazzetta dello Sport.

Već smo pisali o tome da bivši europski prvak Inter sve češće gubi u talijanskom prvenstvu, a onda naravno i zaostaje za konkurencijom, po mnogima glavna zvijezda kluba Ivan Perišić nerijetko grije klupu. Radi se o igraču koji uglavnom postiže važne pogotke, kada mu trener iskaže povjerenje. Nažalost, to nije više tako često, bolje rečeno sve je rjeđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji tvrde da je na pomolu novi “slučaj Brozović”, i to taman nakon što je spomenuti hrvatski reprezentativac izašao iz nemilosti. Navodno Perišić nije igrao protiv Torina “zbog rotacije”, što god to treneru Franku de Boeru značilo. Zbog takvih “rotacija” Inter gubi, navijači su nezadovoljni, a ni sam Perišić nije najsretniji čovjek na svijetu.

Zasigurno ni Perišiću ni Brozoviću neće smetati odlazak ovog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.