Site icon narod.hr

Gazzetta dello Sport loše ocijenila Brozovića i Perišića: ‘Na jednog utječu priče o transferu, a drugi nije ono što Conte od njega treba’

perišića

Foto: fah

U sjajnoj utakmici Inter je pobijedio Fiorentinu 4:3. Gazzetta dello Sport je za igrača utakmica odabrala Alexisa Sancheza, koji je odigrao zadnjih 12 minuta i najzaslužniji je za Interovu ludu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najlošijeg navode Christiana Eriksena, a slijede Marcelo Brozović i Ivan Perišić koji su dobili ocjenu 5. Ovaj put Brozović je bio u paru s Barellom u Interovoj vezi, no bekovi Perišić i Young stalno su bili vrlo visoko, pa nije se najbolje snašao.

“Na Brozovića očito utječu priče o transferu. Umjesto njega u igru je ušao Vidal koji je bio puno bolji. Conte je trebao takvog igrača i on je trenutačno bolji od Brozovića”, opisali su Brozovića.

“U prvom poluvremenu bio je najopasniji Interov igrač s ulascima iz drugog plana. No, to nije ono što Conte od njega treba u ovom sustavu. Jeste li sigurni da on može biti takav bočni igrač kakvog Interov trener treba?” pita se Gazzetta o Perišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version