Gazzetta dello Sport: ‘Modrić je jasno poručio da želi u Inter’

Foto: fah

Prema pisanju Gazzette dello Sport nastavlja se trakavica oko odlaska Luke Modrića iz Reala u Inter. Talijanski medij navodi kako je Modrić jasno poručio da želi otići u Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka se trebao sastati s čelnim čovjekom Reala, Florentinom Perezom, no do toga sastanka nije došlo već se Modrić sastao s Joseom Angelom Sanchezom. Navodno je bio i s menadžerom Vladom Lemićem te predstavnikom Intera Giuseppeom Risom.

Kako se neslužbeno može čuti, Modrić bi dobivao deset milijuna eura po sezoni, a onda bi već na samom kraju karijere odradio dvogodišnji ugovor s kineskim Jiangsuom, čiji vlasnik je Suning Holdings Group, ista tvrtka koja je vlasnik Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.