Gazzetta dello Sport nemilosrdna prema Mandžukiću: ‘Nije sposoban nositi kostim idealnog partnera portugalskog superheroja’

Foto: fah

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka Ajax i Juventus su u Amsterdamu odigrali 1-1, pa će pitanje putnika u polufinale biti razriješeno nakon uzvrata u Torinu 16. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta dello Sport nakon utakmice krizitira Marija Mandžukića i označila ga je kao najgoreg igrača utakmice uz Cancela.

“Ovaj put si primao udarce i beljio se nizozemskim klincima, ali očito si se umorio kao napadač-vodonoša. Ali gdje ti je sve ostalo, podrška u napadu koju Cristiano Ronaldo očajnički treba?”, pitaju se.

No, idu i dalje od ove utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukić od početka 2019. nije sposoban nositi kostim idealnog partnera portugalskog superheroja”, navode.

“Ako uzmemo u obzir da je uzvrat za samo pet dana, vrijeme mu je da navije alarm i hitno se probudi”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.