Site icon narod.hr

Goran Ivanišević o lošoj formi Marina Čilića: ‘Mislio sam da Wimbledon može biti turnir na kojem će napraviti preokret, ali…’

Foto: fah

Bivši hrvatski Davis Cup reprezentativac, osvajač Wimbledona 2001. godine, Goran Ivanišević, ove se godine kao trener srpskog tenisača Novaka Đokovića vratio u Wimbledon. Ivanišević je ipak ostao tek tjedan dana kao privremeni trener jer je tada zbog neodgodivih obaveza morao otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netom prije odlaska iz Londona Goran je komentirao svoju suradnju s jednim od najboljih tenisača svijeta, no, dotakao se i bivšeg finaliste Wimbledona, hrvatskog Davis Cup reprezentativca, Marina Čilića te činjenice da Marin nikako ne može pronaći pravu formu, već drugu godinu zaredom ispao je u drugom kolu, a prije toga igrao je tri četvrtfinala Wimbledona uzastopno i jedno finale.

Ivanišević je, podsjetimo, Marina trenirao od 2013. do 2016. godine.

”Manje-više sve ide po planu, iznenađenje je eliminacija Tsitsipasa, Zverev nije nikakvo jer je van svake forme, mislio sam da ovo može biti turnir na kojem će Čilić napraviti preokret, ali i on je baš totalno izvan forme”, kazao je Goran Ivanišević za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version