Site icon narod.hr

Gordie Dwyer vodi zagrebačke Medvjede i iduće KHL sezone

Gordie Dwyer, miljenik publike, veliki autoritet i glavni strateg zagrebačkih Medvjeda prošle sezone, nastavit će voditi Medveščak i iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bad Boy” NHL-a opravdao je ovaj svoj nadimak dodijeljen prilikom dolaska u Zagreb prosle sezone, ne libeći se iskazati svoje nezadovoljstvo ponekim sudačkim odlukama, emotivno proživljavajući tijek utakmica i prije svega s borbenim mentalitetom koji je postavio kao temelj na kojem gradi momcad.

Treneru Dwyeru će ovo biti druga sezona treniranja u KHL-u. Medvjede je vodio prošle sezone u kojoj mu je doigravanje izmaklo na samom kraju, a zagrebačku momčad sa 78 bodova doveo je na deseto mjesto Zapada.

“Jako smo sretni i zadovoljni što smo s Gordijem dogovorili njegov povratak u Medveščak. Odradio je odličan posao prošle sezone, složio je momčad i uvjerio dečke da igraju po njegovom sistemu i to s pravim pristupom i karakterom. Sa sigurnošću mogu reći da će dobro pripremiti igrače i da će spremni dočekati početak sezone. Isto tako, ovo je odlično za sve dečke koji se vraćaju u momčad jer točno znaju što će se od njih očekivati“, izjavio je prilikom objave potpisivanja novog ugovora sportski direktor Medveščaka, Aaron Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U svojoj prvoj sezoni kao glavni trener u KHL sam jako puno naučio. Svo skupljeno znanje i iskustvo i razumijevanje izazova koje Liga donosi će svakako utjecati na ovogodišnje pripreme i rad tokom sezone”, najavio je glavni trener Dwyer za kojeg odmora nema jer mislima odavno u novoj sezoni. Povratak nekih igrača u momčad bit će odličan novi početak.

“Jako sam zadovoljan što se dio igrača koji su činili našu osnovu prošle sezone vraćaju i ove. To je grupa koja jako dobro zna i razumije što će se do nje tražiti. Sve su to igrači koji su posve prihvatili koncept identiteta naše momčadi, igrači koji znaju kako iz dana u dan moramo igrati kao momčad da bismo bili uspješni. Ta osnova jako puno znači i na tome ćemo graditi cijelu sezonu”.

“Uzbudljivo je započeti novu sezonu! Naravno, prvi izazov je provesti i testirati igrače kroz intenzivan trening kamp. Nadalje, izazov nama, kao i svim momčadima KHL-a je pronaći način kako složiti i upravljati rasporedom i svim putovanjima kroz sezonu, a da pritom imamo dosljednost u energiji i igri. Naš glavni fokus će nam i dalje biti identitet naše momčadi i izgradnja strukture igre”, ocijenio je Dwyer najveće izazove nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekujem da će svi doći uzbuđeni, napunjenih baterija, spremni raditi i graditi tamo gdje smo stali prošle sezone. Kolektivno moraju biti spremni podići razinu natjecanja tijekom trening kampa. I moraju biti spremni pokazati što mogu i zaraditi svoje prilike. Očekujem da ćemo igrati pravi natjecateljski i uzbudljiv hokej kojeg će navijači cijeniti i s kojim će se moći identificirati” kazao je na kraju Dwyer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version