Gorica slavila u prijateljskom dvoboju protiv Dinama u Maksimiru

Zagreb, 18.10.2019 - Utakmica 12. kola Prve HNL Gorica - Dinamo. Na fotografiji Mislav Oršić. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

U pripremnoj utakmici pred nastavak Prve HNL nogometaši Gorice su na stadionu u Maksimiru svladali domaći Dinamo s 3-2 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo golom Majera (20), a prije odlaska na odmor poravnao je Suk (39). U nastavku su Ndiaye (61) i Golubickas (79) odveli Goricu do prednosti od 3-1 da bi Ćuže (83) ublažio poraz Dinama.

Inače, posljednja utakmica u HNL-u prije prekida zbog pandemije koronavirusa odigrana je još 8. ožujka kada je Rijeka svladala Hajduk s 2-0, a prvenstvo će se nastaviti susretima 27. kola za dva tjedna, dok će sezona u Hrvatskoj krenuti sljedećeg vikenda dvobojima polufinala Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.