Grabar-Kitarović o Milanoviću: Bilo bi korektno da se pozdravimo! Prepuštam mu VIP, ja ću na tribine

Foto: Instagram

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović već je nekoliko dana u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidite zapravo kakvi su stadioni i koliko je to vrhunska tehnologija, posebno hlađenje”, poručuje Grabar-Kitarović za RTL.

Dodala je da će u utorak pogledati utakmicu između Irana i SAD-a te da ima još neke obaveze koje mora odraditi.

Podsjetimo, u ponedjeljak se na utakmici Brazila i Švicarske pojavila u Louis Vuitton košulji sa šahovnicom i odmah ukrasila naslovnice medija. Košulja, naime, vrijedi oko 13.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je košulja koju nisam nosila ranije zato što je muška košulja koja je bila velika. Prije nego što sam došla u Katar mi je Krie (hrvatski modni brend, op.a.) to malo prilagodila da nije baš ogromna, ali puno mi znači ta košulja. Dobila sam je na poklon”, kazala je.

> Grabar-Kitarović bodrila Vatrene: U posebnoj nošnji privukla pažnju

Na pitanje je li se čula s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom tvrdi:

“Ne, nismo se čuli, ja sam ovdje uglavnom bez WiFija, nekako ignoriram te komunikacije jer bih htjela imati kompletan doživljaj ovdje prvenstva u Dohi i nekako se socijalizirati s ljudima, a ne biti na mobitelu. I nemam grižnju savjesti onda što ne odgovaram na poruke”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknula se i novog outfita koji nosi u utorak.

“Ovo zahvaljujem udruzi udomitelja što su mi poklonili (narukvicu). Maramu možete kupiti u Hrvatskoj. Svi pitaju gdje mogu kupiti bilo što s hrvatskim kvadratićima, odnosno šahovnicom”.

Osvrnula se i na dolazak predsjednika Zorana Milanovića u Katar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da bi bilo korektno da se pozdravimo, ali VIP prepuštam njemu, a ja ću otići na tribine s navijačima. Vidjet ćemo se u nekom trenutku, koliko sam čula on je tu samo jedan dan, ali pozdravit ćemo se na stadionu svakako”, poručila je Kolinda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.