Site icon narod.hr

Guardian kritizira Manchester United zbog mogućeg dovođenja Marija Mandžukića: ‘Zašto dovode starog i nedovoljno ubojitog napadača’

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, nakon Davora Šukera najbolji strijelac Vatrenih svih vremena, prema pisanju The Guardiana usmeno je dogovorio prelazak iz Juventusa u Manchester United. No, ujedno Guardian kritizira engleski klub zbog dovođenja, kako pišu, ”starog i nedovoljnog ubojitog napadača kad se na nogometnom tržištu nudi mlađi i efikasniji za puno manju svotu.’‘ Zanimljivo koga oni navode kao ”mlađeg igrača” koji se ”nudi” posrnulom engleskom divu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, između ostaloga Guardian tvrdi kako je Mandžukić prvo ime na popisu Manchester Uniteda za zimski prijelazni rok u siječnju mjesecu.

 “Prvo ime na popisu za zimski šoping Manchester Uniteda je Mario Mandžukić, koji još od svibnja nije odigrao ni minute u službenim utakmicama za Juventus.” Guardian nadalje piše:  “Hrvat je u Juventusu poželjan kao Paul Simon na koncertu Arta Garfunkela.”

Naravno, engleski dnevnik ne zaustavlja se nego ide i dalje. Naime, Guardian piše kako će sve do kraja jesenske sezone hrvatski napadač ostati sjediti na klupi Juventusa. Inače, Guardian također ne zaboravlja spomenuti da Juventus Marija Mandžukića nije prijavio ni za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Englezi kao da su zaboravili što je bilo prije samo godinu dana i tri mjeseca…

Okomivši se na Mandžukića, koji je u polufinalu Svjetskog prvenstva prošle godine presudio Englezima zabivši im gol u produžetku, Guardian piše kako se moraju zapitati zašto Manchester United ne dovodi Edisona Cavanija, koji je kako tvrde, mlađi i puno efikasniji napadač, a koji bi ‘‘bio dostupan uz nisku odštetu jer mu na ljeto ističe ugovor s PSG-om”.

Podsjetimo, za sedam mjeseci Mario Mandžukić napunit će 34 godine, u karijeri je zabio 188 golova iz 476 utakmica. ”Mlađi” Cavani ima otprilike godinu dana manje, a u 538 utakmica dao je 336 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version