Guardiola: Nećemo kupiti zamjenu za Aguera, napadači su preskupi

Foto: fah

Trener Manchester Cityja, vodeće momčadi engleske Premier lige i jedne od najbogatijih na svijetu, Španjolac Pep Guardiola rekao je kako ovo ljeto neće tražiti napadačku zamjenu za Sergija Aguera zato jer su cijene igrača u ovom trenutku previsoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo koliko je važan sada i koliko je bio važan u prošlosti, te odluke nikad nisu lagane. Možda i nađemo igrača koji će ga zamijeniti, ali što se tiče brojeva i njegovog značaja – to je nemoguće”, priča Guardiola.

“Ne znam što će se dogoditi, ali uz ovakve cijene nećemo kupiti napadača. To je nemoguće. Ne možemo si to priuštiti. Svi klubovi su u financijskim poteškoćama pa tako i mi”, izjavio je Guardiola govoreći na konferenciji za medije uoči subotnjeg gostovanja kod Leicester Cityja.

“Danas je izglednije da nećemo kupiti napadača uoči sljedeće sezone. Imamo dovoljno igrača u kadru prve momčadi, a imamo i zanimljive igrače u našoj akademiji”, zaključio je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.